Valborg Frøysnes. Foto: Kilden Teater

Valborg Frøysnes forlenger med Kilden Teater

Teatersjef Valborg Frøysnes har takket ja til å forlenge sitt engasjement i Kilden Teater med nye fem år.  Det melder Kilden Teater i en pressemelding.

– Dette er veldig gode nyheter for Kilden og for alle som er glad i teater. Det har skjedd mye positivt etter at Valborg Frøysnes startet arbeidet sitt som teatersjef i 2020. Sammen med gode kolleger har hun klart å markere Kilden Teater som stadig mer velrenommert på det norske teaterkartet. Det er motiverende for oss at stadig flere kunstnere fra den øverste hyllen i scenekunsten synes det er spennende å komme til oss for å jobbe, og at hennes program har høstet så gode kritikker, sier administrerende direktør Harald Furre.

Valborg Frøynes tok over som teatersjef i 2020. Hun er inne i sin tredje sesong i Kilden Teater, og selv om hennes nåværende kontrakt først utløper i desember 2024 har hun altså nå signert en forlengelse for ytterligere fem år.

Stolt teatersjef
Selv ønsker Valborg Frøysnes å bygge videre på grunnlaget som er lagt etter hennes oppstart i 2020. På spørsmål om hva hun er mest stolt over, trekker hun frem dyktige kolleger i Kilden teater og konserthus.

– Mest stolt er jeg av det vi har klart å få til sammen i Kilden. Det er utrolig mange dyktige folk her, og det skyhøye nivået på de som jobber inn mot teaterproduksjonene i Kilden er kanskje det jeg har blitt aller mest positivt overrasket over etter at jeg begynte i jobben, sier hun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER