Tom Remlov.

Tom Remlov blir styreleder i Bergen Nasjonale Opera

Remlov tiltrådte 29. mars, forteller en pressemelding fra BNO.

Tom Remlov tiltrådte som ny styreleder 29. mars, etter et vedtak i Bergen Nasjonale Operas representantskap. Han overtar etter Egil Herman Sjursen, administrende direktør og partner i Holberg Fondene, som har ledet BNOs styre de siste seks årene.

Dette i følge en pressemelding fra BNO.

– Dette var en usedvanlig kjærkommen utfordring å få, sier Tom Remlov i meldingen. – Bergen Nasjonale Opera er allerede satt ettertrykkelig på kartet, og jeg gleder meg til å få bidra til den videre utviklingen, som hele det norske operamiljøet har store forventninger til, forteller Remlov.

Remlov har vært administrerende direktør for Den Norske Opera & Ballett siden 2008. Han er utdannet teaterinstruktør og dramaturg, og var teatersjef ved Den Nationale Scene i Bergen fra 1986 til 1996. Fra 1996 til 2001 var han direktør for det nasjonale filmselskapet Norsk Film AS, og fra 2001 til 2008 førsteamanuensis og leder for produsentutdanningen ved Den norske filmskolen.

Leder for BNOs representantskap, Henning Warloe, er fornøyd med å ha fått Tom Remlov på plass som ny styreleder. – Hans bakgrunn og erfaring vil gi ny tyngde til BNOs ambisjoner om å være en nasjonal operaaktør i Norge, sier Warloe.

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER