Studier ved Akademi for Scenekunst, søknadsfrist 1.3

Søknadsfrist til Akademi for scenekunst: 1 mars 2013

Akademi for Scenekunst tilbyr to unike bachelorprogram i scenekunst, som en del av studiene ved Høgskolen i Østfold, i Fredrikstad. Akademiet er Norges eneste tverrfaglige utdanning innen fysisk og visuel scenekunst. Studiene er skreddersydd for deg som vil utforske samspillet mellom billedkunst og teater, mellom teater og samfunn, og mellom teori og praksis.

Studiene ved Akademi for Scenekunst foregår i samarbeid mellom våre to bachelor-program; scenografi og skuespill. Studentene trenes i å kombinere kunnskap, ferdigheter og metoder fra konseptorientert billedkunst med ferdigheter, teknikker og metoder fra moderne teater og samtidens scenekunst. Det legges spesiell vekt på fysisk teater, planlegging og gjennomføring av produksjoner, egen kunstnerisk utvikling og tverrfaglige arbeidsmetoder.

Utdanningen er internasjonal og all undervisning foregår på engelsk.

Vår opptaksfrist er 1.mars 2013. For potensielle studenter som ønsker å vite mer om oss arrangerer vi Åpen Dag 15.februar fra klokken 13.00 til 15.00. Påmelding og eventuelle spørsmål om studiene våre kan rettes til scenekunst@hiof.no

For mer info om Akademi for scenekunst og vårt opptak se www.hiof.no/scenekunst

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER