Siri Senje og Line Rosvoll

Siri Senje og Line Rosvoll til Dramatikkens hus

Siri Senje og Line Rosvoll er de nye utviklingskonsulentene på Dramatikkens hus, i følge en pressemelding.

Senje og Rosvoll vil sammen ha det kunstneriske ansvaret for utviklingsavdelingen i Dramatikkens hus i ett år framover.

Med dette har dramatikerne festet grepet om Dramatikkens Hus som institusjon. Senje medvirket til stiftelsen av Norsk Dramatikkfestival i 1985, og ledet festivalen frem til 1996. Rosvoll hadde det kunstneriske ansvaret for Norsk Dramatikkfestival fra 1996 til 2004.

– Virksomheten er fortsatt ny og i endring, og vi har i denne omgang valgt å ansette to utviklingskonsulenter i ett år, melder styret ved Dramatikkens hus.

Siri Senje er for tiden stipendiat i filmdramatikk ved Den Norske Filmskolen. Hun har også en master i sceneregi fra University of Minnesota og har arbeidet som fast instruktør ved Rogaland Teater og Den Nationale Scene, i tillegg til frilansoppdrag ved andre teatre og grupper.

Line Rosvoll arbeider som dramaturg og regissør ved Det Norske Teatret. Hun er utdannet ved regilinjen ved Statens Teaterhøgskole og har etterutdanning fra Akademi for figurteater og Divadlo Drak i Tsjekkia. Rosvoll har erfaring som regissør og dramaturg fra blant annet Oslo Nye Teater, Riksteatret, Den Nationale Scene, NRK Radioteatret, Trøndelag Teater og Det Norske Teatret. 

De to tiltrer medio desember. Scenekunst.no kommer tilbake med intervjuer med de to nye lederne.

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER