Nytt åremål til teatersjef Kim Bjarke på Oslo Nye

Sittende teatersjef Kim Bjarke ved Oslo Nye Teater har takket ja til en ny åremålsperiode. Stillingen ble utlyst i sommer.

Teatersjef Kim Bjarke har akseptert et tilbud fra styret for Oslo Nye Teater AS om en ny åremålsperiode når hans nåværende periode som teatersjef går ut ved utgangen av 2017. Stillingen som teatersjef på Oslo Nye fra 1. januar 2018 til utgangen av 2021 ble utlyst i sommer med søknadsfrist i begynnelsen av september. I alt sju kandidater, seks eksterne og en intern, var interessert i stillingen. Bare en av søkerne var kvinne.

Et enstemmig styre samlet seg om Kim Bjarke som den best kvalifiserte av kandidatene til teatersjef-stillingen for en ny periode.

Oslo Nye Teater har de siste årene hatt en ledermodell med to likestilte toppledere. Teatersjefen er den øverste kunstnerisk ansvarlige for all virksomhet på teatrets scener, og leder Oslo Nye sammen med den økonomisk ansvarlige administrerende direktør. Begge stillingene er åremålsstillinger. Åremålsperioden er på fire år.

Søkerlisten i alfabetisk rekkefølge:
Nils Ally (52), Langhus, festivalansvarlig
Kim Bjarke (58), Oslo, teatersjef Oslo Nye Teater
Adam Levine (51), Oslo, regissør/produsent
Ana Mojsic (41), Nøtterøy, teater- og radioprodusent
Nils Petter Mørland (41), kunstnerisk leder Det Andre Teatret
Jason Peter (43), Selje, regissør
Erik Smith-Meyer (50), Tromsø, kulturhussjef

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER