Den Nationale Scene i Bergen

Ny lederkabal på DNS

BT-journalist Finn Bjørn Tønder blir kommunikasjonssjef på DNS, i følge en pressemelding fra teatret. Samtidig meldte Bergens Tidende i går at teatret trekker den angivelige oppsigelsessaken som fikk to tidligere teatersjefer til å gå ut mot dagens ledelse.

Den Nationale Scene har ansatt Finn Bjørn Tønder i en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef. Det er ennå ikke avklart når Tønder vil tiltre stillingen.
Finn Bjørn Tønder har lang fartstid som journalist i Bergens Tidende og har blant annet fulgt DNS i mange år.

Stillingen som kommunikasjonssjef vil inngå i teatrets ledergruppe. Sammensetningen av ledergruppen vil samtidig bli endret, i følge BT i går.

Ledergruppen skal slankes fra seks til fem personer, og teatersjef Agnete Haaland og direktør Bente Ringstad er de eneste som blir sittende.

Dramaturg Solrun T. Iversen og produksjonsteknisk sjef Øyvind Eskildsen går ut av ledergruppen. Inn kommer teknisk sjef Frank Bjørø og produksjonssjef Olaf Mackenzie.

– Den nye ledergruppen er både gjennomtenkt og ønsket av meg, uttaler teatersjef Agnete Haaland til avisen.

I følge BT skal Eskildsen samtidig ha blitt tilbudt en nyopprettet stilling som planlegger.

Finn Bjørn Tønder vil bli øverste ansvarlig for kommunikasjon internt og eksternt, innenfor avdelingene informasjon, marked og salg. Det var 29 søkere til stillingen som kommunikasjonssjef.

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER