Ny daglig leder i Kirsten Flagstad Festival

Kirsten Flagstad Festival melder i en pressemelding at de har ansatt Kim K. Osmundsvåg som ny daglig leder.

Kirsten Flagstad Festival har ansatt Kim K. Osmundsvåg, 36 år gammel og fra Hamar, som daglig leder. Han er utdannet innen musikkproduksjon og kommer fra stillingen som produksjonsleder i FiveCelsius som gjennomfører konserter, kulturarrangement og festivaler.  Han skal jobbe tett sammen med festivalens kunstneriske leder Bernt Ola Volungholen.
«Osmundsvåg overtar etter festivalsjef Gjøril Songvoll, som har gjort et solid arbeid med å utvikle festivalen gjennom sin treårige åremålsstilling. Vi vil med ansettelse av Kim få en ny erfaren og engasjert person som vil utvikle Kirsten Flagstad Festival videre. Kim er bosatt på Hamar og vil starte som daglig leder 1. september» sier styreleder Maren Kyllingstad.
«Som hjemkommen hamarsing ser jeg frem til å få være med som bidragsyter til den flotte kulturbyen vår. Det å skulle overta stafettpinnen etter Gjøril Songvoll er både spennende og inspirerende. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene med å skape en arena for klassisk og vokalbasert musikk, samt opplevelser jeg er sikker på at alle i og utenfor Hamar vil få stor glede av i årene som kommer» sier Kim.
Kim K. Osmundsvåg har langt fartstid i bransjen. Han er utdannet innen musikkproduksjon i England med en Executive Master Diploma i prosjektledelse. Han jobbet tidligere som Head Of Production for den internasjonale delen av Atomic Soul før han startet selskapet Fivecelsius. Med bakgrunn fra live sound, festivaler, stage management, sikkerhetsarbeid og mange år som produksjons og prosjektleder, har Kim omfattende erfaring og et stort nettverk både i Norge og i utlandet. Som produksjonsleder har han hatt ansvaret for hovedsakelig internasjonale artister på alt fra klubbscener og festivaler til de største arenaene som Telenor Arena og Ullevaal Stadion, samt noen av landets største utendørsarrangementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER