Dramatikkens hus.

Kunstnerisk leder på topp fra juni 2014

Fra juni 2014 vil en kunstnerisk leder på åremål være øverste leder av Dramatikkens hus.

Etter snart fire års drift har styret ved Dramatikkens hus utarbeidet ny ledelsesstruktur for huset. I en pressemelding i dag lanserer styret en ny modell for driften av det nasjonale kompetanse- og utviklingssenteret.

Medio 2014 vil det bli opprettet tre nye stillinger ved Dramatikkens hus. Stillingene vil bli lyst ut og erstatter nåværende stillinger. Huset har i dag en daglig leder og to likestilte utviklingskonsulenter.

Fra juni 2014 vil en kunstnerisk leder ansatt på åremål være øverste leder av Dramatikkens hus. Han eller hun vil få følge av en administrativ leder og en utviklingskonsulent. Kunstnerisk leder og utviklingskonsulent vil være åremålsstillinger, mens administrativ leder er en fast stilling.

Stillingene lyses ut i januar 2014 med følgende tiltredelsestidspunkter:

Kunstnerisk leder: 1. Juni
Administrativ leder: 1. mai
Utviklingsansvarlig: 1. Juni

Dramatikkens hus ble opprettet i 2010 som et nasjonalt kompetanse- og utviklingssenter for ny dramatikk og scenetekst. Senterets ressurser skal komme brukere over hele landet til gode. Dramatikkens hus samarbeider med scenekunstprodusenter og – miljøer både i og utenfor institusjonsteatrene.

 

 

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER