Katharina Berg Skomedal ny direktør på Teater Ibsen

Teater Ibsen i Skien har ansatt ny direktør.

Styret ved Regionteateret i Vestfold og Telemark, Teater Ibsen, har ansatt Katharina Berg Skomedal (37 år) som ny direktør. Katharina har en allsidig og bransjerelevant erfaring med sin utdannelse fra Royal Academy of Dramatic Art, Rotterdam School of Management og London School of Economics.

Katharina kommer til Teater Ibsen etter flere roller i Lund-gruppen, nå senest i rollen som Finance & HR Manager i Lunds Tivoli. Tidligere har hun jobbet ved Gullbring Kulturhus som daglig leder og arrangementsansvarlig.

Konstituert direktør og teatersjef, Bo Anders Sundstedt, sier i en uttalelse: «Styret og jeg er veldig glade for denne ansettelsen, og personlig ser jeg fram til en sterk ny kollega som kan være med på å utvikle teatret fremover.»

Om ansettelsen sier Katharina: «Jeg gleder meg selvsagt veldig til å ta fatt på denne oppgaven. Teateret er et sted jeg virkelig får muligheten til å bruke min allsidige bakgrunn. Samtidig går Teater Ibsen inn i en spennende tid med mange muligheter for vekst. Jeg gleder meg til å flytte til området igjen, et område som også er i en veldig positiv utvikling.»

Katharina Berg Skomedal tiltrer som direktør ved Teater Ibsen 01. januar 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER