Brev. Illustrasjonsbilde Foto: Foto: Alitaylor/sxc.hu

Fra Propellen Teater

– Vi har de siste årene opplevd Dramatikkens Hus som en inspirerende samarbeidspartner. Åpent brev.

Åpent brev til styret ved Dramatikkens Hus

Propellen Teater beklager på det sterkeste den situasjonen som har oppstått ved Dramatikkens Hus i forbindelse med avgangen til nåværende kunstneriske leder med flere.

Vi har de siste årene opplevd Dramatikkens Hus som en fruktbar og inspirerende samarbeidspartner, som har delt våre mål om å være en effektiv og nyskapende arena for scenekunst- og scenetekstproduksjon. Slik vi opplever det, er det den avtroppende kunstneriske ledelsen som har store deler av æren for dette, og vi ber derfor styret vurdere den fremtidige organiseringen av Dramatikkens Hus nøye.

På hjemmesidene til Dramatikkens Hus står det at institusjonen skal være ”et «hus» der utvikling, utprøving og forskning settes i sentrum” og at huset definerer seg ”som et kunstprosjekt og ikke et «direktorat».” Vi synes det er både naturlig og nødvendig at et hus med slike målsetninger organiseres og ledes deretter.

Vi håper styret med denne situasjonen benytter muligheten til ytterligere å konsolidere Dramatikkens Hus som en institusjon der den kunstneriske utviklingen står i sentrum, også i økonomiske og administrative spørsmål.

Med håp om et fortsatt godt fremtidig samarbeid og det beste for scenekunsten,

Propellen Teater
Trondheim

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER