Carte Blanche s/h

Carte Blanche søker ny teatersjef

Teatersjef for Carte Blanche, Norges nasjonale kompani for samtidsdans, vil gi seg etter endt annenperiode sommeren 2014. Stillingen blir nå lyst ut.

En pressemelding fra kompaniet forteller at teatersjef Bruno Heynderickx i går informerte styret om at han ikke vil søke stillingen sin på nytt når åremålet hans går ut i juli 2014.

Styret vedtok i samme møte å utvide åremålsstillingsperioden fra tre til fire år.

Heydenrickx' stilling vil bli utlyst umiddelbart.
 

– Det var ikke en enkel avgjørelse å ta, sier teatersjefen i følge pressemeldingen. – Å måtte forlate de menneskene som har inspirert, motivert og trodd på meg gjennom tykt og tynt de siste fem årene vil alltid være en emosjonell affære. Jeg ønsker allerede i dag å uttrykke hvor takknemlig jeg er for inspirasjonen og tilliten de har vist meg. Samtidig vil jeg si at jeg beholder lidenskapen jeg alltid har hatt for jobben min, og ser frem til å fortsette arbeidet i Carte Blanche i de neste månedene.

Heynderickx begrunner sin avgang i et brev som kan leses her.

Både teatersjef og styre i Carte Blanche møtte i fjor høst kritikk i forbindelse med håndtering av en intern konflikt i kompaniet. Saken førte til at styreleder Hallvard Bakke trakk seg og med det produserte en ekstraordinær generalforsamling, der fylkeskommunen gjeninnsatte Bakke som leder for et nyoppnevnt styre.

 

RELATERTE ARTIKLER +

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER