Stutzmann forlenger engasjementet med Kristiansand Symfoniorkester

Sjefdirigent Nathalie Stutzmann forlenger engasjementet med Kristiansand Symfoniorkester (KSO) med ytterligere to år. Det skriver KSO i en pressemelding.

Sjefdirigenten har jobbet med orkesteret siden 2018, og ble raskt en favoritt hos anmeldere og orkesterets stadig økende publikum. Stutzmanns kontrakt skulle opprinnelig gått ut sommeren 2021, men er nå forlenget frem til 2023.

– Dette er den beste julegaven vi kunne gitt til både publikum og oss selv. Orkesteret har tatt store steg sammen med Nathalie de siste årene, og at det at hun forlenger betyr at hun ser potensialet vi har sammen. Det er stort, sier Geir Rebbestad, direktør i KSO. Også hovedpersonen selv er glad for forlengelsen av samarbeidet.

– Dette er min norske familie. Orkesteret er ungt og lærevillig, og jeg ser frem til flere år sammen med musikerne. Det gir oss mulighet til å tenke langsiktig, og det er en stor fordel når man vil noe med et orkester, sier hun.

Nathalie Stutzmann ble forrige uke utnevnt som første gjestedirigent i det prestisjetunge amerikanske orkesteret, Philadelphia Orchestra. Nylige høydepunkter for Nathalie inkluderer konserter med Los Angeles Philharmonic, London Symphony Orchestra, Bamberger Symphoniker, Seattle Symphony, Gothenburg Symphony og Rotterdam Philharmonic. I de kommende månedene returnerer hun også til Royal Stockholm Philharmonic, Atlanta Symphony Orchestra og debuterer med Metropolitan Opera.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER