Mariken Lauvstad har designet logoen.

Scenekunst.no lanserer podkast!

Scenekunst.no lanserer i dag første episode av sin nye podkast Scenesamtaler.

Vi har planlagt det en stund, men i dag er dagen kommet da første episode er klar. Podkasten Scenesamtaler er tenkt å være et bidrag til den offentlige diskursen om scenekunst og scenekunstkritikk. Norske scenekunstkritikere er ofte uenige, men etter at det har stått på trykk er det sjeldent mer diskusjon. Vi har derfor ville at kritikere, kunstnere og andre som er opptatt av og har kunnskap om feltet vårt skal komme sammen og diskutere det vi er opptatt av. Veien blir til mens vi går, og forbedringer vil bli gjort i fremtiden, men vi håper våre lesere også vil bli våre lyttere.

I den første episoden møter redaktør Julie Rongved Amundsen fagredaktør, musikk- og operakritiker, Hilde Halvorsrød, teaterkritiker Anette Therese Pettersen og skribent og dramaturg Mariken Lauvstad. De snakker om iscenesettelser av romaner, mangfold på scenen og hva de gleder seg til eller irriterer seg over.

Musikken er laget av Erik Nicolai Strutz og vi har fått god hjelp av Cato Langnes på Notam der vi også har fått spille det inn.

Dere kan lytte til den i lenken under, i Apple podcasts eller i Spotify.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER