Foto fra Oslo Nye Teater oppsetning av Snøfall. Avbildet: Trond Høvik. Foto: Bård Gundersen. Scenografi: Gjermund Andresen. Kostymer: Marianne Forsberg. Maskeansvarlig: Ingfrid Vasset. Lysdesign: Anders Busch

GOD JUL!

Scenekunst.no ønsker alle sine lesere en god jul, og kommer uthvilte tilbake i januar med et nytt skarpt blikk på scenekunsten og 2019.

Kjære alle lesere av Scenekunst.no,

Takk for at dere har vært vårt publikum i 2018. Takk for at dere viser engasjement for feltet, for debatten og for kritikken. Vi er selvfølgelig av den oppfatning av at vår virksomhet er en demokratisk nødvendighet, og at kritikk av norsk scenekunst er med på å få scenekunsten til å vokse, utvikle seg og gang på gang kunne tilby gode opplevelser til alle som sitter i salen. Det kan vi jo som kritikere sitte bak tastaturene våre og mene, men med engasjerte lesere, debattanter og andre bidragsytere ser vi at dette er vi ikke alene om å synes.

Scenekunst.no har for 2019 fått en økning i driftsstøtte fra Kulturrådet på 200 000 kroner. Det er gledelige nyheter å gå inn i det nye året med, og vi lover at vi skal tilby dere enda flere enda bedre tekster i det nye året. Vi skal ta debattene, vi skal kritisere grundig og vi skal være til for det utvidete scenekunstfeltet vi tror trenger oss.

Vi tar nå juleferie, men vi kommer uthvilte tilbake i januar med et skarpt og tydelig blikk.

Fra alle oss, til alle dere:

En riktig god jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 
SISTE SAKER